• ΠΑΡΑΓΩΓΗ CD/DVD

    ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ CD/DVD (DUPLICATION - REPLICATION)

  • ΕΚΤΥΠΩΣΗ CD/DVD

    ΨΗΦΙΑΚΗ/OFFSET/ΜΕΤΑΞΟΤΥΠΙΑ/ΘΕΡΜΙΚΗ

  • ΕΝΘΕΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

    Digipack, Digifile, Cardwallet...

Σας καλωσορίζουμε στο δικτυακό χώρο της CDWAY

ΠΑΡΑΓΩΓΗ CD/DVD

Παραγωγή αντιτύπων CD/DVD με μέθοδο Replication και Duplication.

CD-R/DVD-R (DUPLICATION)

CD-R/DVD-R  (DUPLICATION)
Η αναπαραγωγή άγραφου οπτικού μέσου (Blank cd-r/dvd-r) γίνεται σε πύργους αντιγραφής με τη μέθοδο Duplication. Αποθηκεύουμε τα δεδομένα από το πηγαίο CD/DVD σε έναν ssd δίσκο και στη συνέχεια μέσω ενός copy controller το αντιγράφουμε (lazer burning) στα υπόλοιπα cd-rs/dvd-rs.. Η μέθοδος Duplication χρησιμοποιείτε για τις μικρες ποσότητες και είναι η πιο γρήγορη και συμφέρουσα λύση.

CD/DVD (REPLICATION)

CD/DVD (REPLICATION)
Το πρώτο βήμα της βιομηχανικής παραγωγής του cd/dvd, είναι η δημιουργία της μήτρας (glass master), από έναν γυάλινο δίσκο με φωτοευαίσθητη στρώση όπου χαράζονται με lazer τα ψηφιακά δεδομένα. Στη συνέχεια επινικελώνεται ο γυάλινος δίσκος και μετά από ηλεκτροδιαμορφωτικές επεξεργασίες παράγεται το stamper (αρνητικό) το οποίο θα ανατυπώσει (σφραγίσει) τα δεδομένα/πληροφορίες στο δισκάκι που θα παραχθεί, το οποίο στην αρχή αποτελείται από πολυκαρβονικό υλικό. Στη συνέχεια επάνω στο 'δισκάκι' ατμοποιείται μία στρώση από αλουμίνιο όπου θα ανακλάται η ακτίνα lazer του cd/dvd player. Τέλος προστίθεται μία λεπτή στρώση λάκας όπου πάνω της θα εκτυπωθεί η ροζέτα/ετικέτα του cd. Η μέθοδος αυτή είναι προτιμότερη, όμως λόγω αρχικού κόστους χρησιμοποιείτε για τις μεγαλύτερες ποσότητες.

SHAPE CD/DVD

SHAPE CD/DVD
Η δημιουργία σχήματος στο cd/dvd γινεται μετά την παραγωγή των cds/dvds, και γίνεται με κοπτικό cnc όπου κόβει ένα ένα κάθε cd/dvd στο σχήμα που το ορίζουμε. Λόγω της κοπής μικραίνει ο όγκος των δεδομένων όπου μπορούμε να αποθηκεύσουμε. Το πιο διαδεδομένο σχήμα είναι αυτό της επαγγελματικής κάρτας.

ΕΚΤΥΠΩΣΗ CD/DVD

Εκτύπωση επάνω στο δισκάκι.

ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Για την εκτύπωση επάνω στο cd/dvd σε μικρό τιράζ χρησιμοποιούμε την ψηφιακή εκτύπωση, σε αυτή την επιλογή η εκτύπωση της επιφάνειας στο δισκάκι μπορεί να είναι τετραχρωμία cmyk με ζωντανά χρώματα. ή και μονόχρωμη rgb εκτύπωση . Στην ψηφιακή εκτύπωση cd/dvd μπορούν να γίνουν δείγματα της εκτύπωσης καθώς και παραγωγή σε μικρές ποσότητες ποσότητες 50τμχ.

OFFSET ΕΚΤΥΠΩΣΗ

OFFSET ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Για την εκτύπωση CD/DVD μεγάλων τιράζ που έχουν θέμα πρόσωπα ή πολύχρωμες εικόνες προτιμούμε τη μέθοδο OFFSET. Αυτό γίνεται για να πετύχουμε χαμηλότερο κοστολόγιο με τη καλύτερη δυνατή ποιότητα εκτύπωσης. Στην OFFSET εκτύπωση πάνω σε cd/dvd δεν υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας δείγματος λόγω του αρχικού κόστους παραγωγής.

ΜΕΤΑΞΟΤΥΠΙΑ

ΜΕΤΑΞΟΤΥΠΙΑ
Τη μέθοδο της εκτύπωσης σε cd/dvd με τη μέθοδο της μεταξοτυπίας δεν τη χρησιμοποιούμε για εκτύπωση ροζέτας που έχει φωτογραφία ή μια πολύχρωμη εικόνα αλλά για εκτύπωση μεγάλης επιφάνειας ενός χρώματος, για εκτύπωση σε λογότυπα, κείμενα... Στη μεταξοτυπία δεν υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας δείγματος λόγω του αρχικού κόστους παραγωγής.

ΘΕΡΜΙΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΘΕΡΜΙΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στην θερμική εκτύπωση επάνω σε cd/dvd χρησιμοποιούνται μελανοταινίες (ασπρόμαυρη ή τετράχρωμη) και στην συνέχεια ένα διαφανές φιλμ που δίνει γυαλιστερό αποτέλεσμα και προστασία από υγρά υλικά και εξωτερικές συνθήκες. To αποτέλεσμα που δίνει αυτή η μέθοδος εκτύπωσης επάνω στο cd/dvd είναι ιδανικό για γραφικά ή φωτογραφίες που έχουν έντονα χρώματα με τόνους αλλά και ασπρόμαυρες φωτογραφίες ή φωτογραφίες σε κλίμακα του γκρι. .

CD-R ΟΨΗΣ ΒΙΝΥΛΛΙΟΥ

CD-R ΟΨΗΣ ΒΙΝΥΛΛΙΟΥ
Η εκτύπωση σε cd τύπο βινυλλίου (vinyl cd-r) είναι επιλογή πολλών μουσικών σχημάτων λόγω της εικόνας του (μικρογραφία δίσκου βινυλίου). Η μπροστινή πλευρά έχει σπείρες όψης βινυλίου και στο κέντρο εκτυπώσιμη λευκή επιφάνεια, η πίσω όψη είναι τελείως μαύρη.

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΕ ΑΣΗΜΙ ΔΙΣΚΑΚΙ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΕ ΑΣΗΜΙ ΔΙΣΚΑΚΙ
Εκτύπωση σε cd/dvd στην ασημί επιφάνεια που δεν έχει επιστρωθεί η λάκα ή σε εκτυπώσιμο ασημί cd-r/dvd-r. H εκτυπωμένη επιφάνεια στο δισκάκι καθρεφτίζεται ενώ με το ανάλογο γραφιστικό σε ένα λογότυπο ή σε γράμματα που δεν υπάρχει χρώμα σε σχέση με την υπόλοιπη επιφάνεια, ξεχωρίζει και τονίζεται ιδιαίτερα εκείνο το σημείο .

ΜΕΤΕΚΤΥΠΩΤΙΚΑ

Υπηρεσίες και εφαρμογές

ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΣΤΟ CD ΟΛΙΚΟ ΒΕΡΝΙΚΙ UV

ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΣΤΟ CD ΟΛΙΚΟ ΒΕΡΝΙΚΙ UV
Αφού εκτυπωθεί το cd-r/dvd-r περνάμε με ειδικό μηχάνημα επίστρωση από βερνικι uv όπου δίνει στο δισκάκι μεγαλύτερη προστασία από φθορά και ακτινοβολία του ήλιου καθώς και γυαλιστερό φινίρισμα,

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΘΗΚΗΣ ΜΕ SPOT UV

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΘΗΚΗΣ ΜΕ SPOT UV
Τοπικό (spot) UV είναι η επικάλυψη με γυαλιστερό βερνίκι το οποίο εφαρμόζουμε σε όσα σημεία θέλουμε πάνω στην εκτυπωμένη επιφάνεια, για να τονίσουμε κάτι ή να δημιουργήσουμε ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, Εκτός από το ότι ξεχωρίζει η γυαλιστερή επιφάνεια με το βερνίκι δίνεται και όγκος. Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε στις χάρτινες θήκες.

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΧΑΡΤΙΝΗΣ ΘΗΚΗΣ 2 ΠΛΕΥΡΕΣ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΧΑΡΤΙΝΗΣ ΘΗΚΗΣ 2 ΠΛΕΥΡΕΣ
Εκτύπωση της χάρτινης θήκης στην Β όψη για να μη φαίνεται η λευκή επιφάνεια στο κέντρο και να εκτυπώνεται η συνέχεια του γραφιστικού.

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΜΕΤΑΒΛΗΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΜΕΤΑΒΛΗΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Χρησιμοποιόντας την εκτύπωση μεταβλητών δεδομένων στη θήκη, πετυχαίνουμε την εκτύπωση μοναδικών πληροφορίων σε κάθε θήκη όπως μοναδικό αριθμό (αρίθμηση), μοναδικό qr code, όνομα, αφιέρωση και ότι ιδιαίτερο θέλουμε να προσθέσουμε στη θήκη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ CD-R/DVD-R / MINI CD-R/DVD-R

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ CD-R/DVD-R / MINI CD-R/DVD-R
CD-R και DDV-R σε διάσταση και όψη επαγγελματικής κάρτας με χώρο αποθήκευσης 50mb (cd-r) και 400mb (dvd-r). Εκτυπώνεται επάνω η ίδια μακέτα που χρησιμοποιούμε στην επαγγελματική μας κάρτα Επίσης mini disc 8cm είναι μικρογραφία των κλασσικών διαστάσεων 12cm. δίσκων και έχουν χώρο αποθήκευσης 200mb (cd-r) και 1,4gb (dvd-r).
CDWAY
CD/DVD PRODUCTION

ΕΝΘΕΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Εκτύπωση, πλαστικοποίηση, κόψιμο με καλούπι...

CDWAY
ΠΑΡΑΓΩΓΗ CD/DVD, ΕΝΘΕΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
ΠΟΙΟΤΗΤΑ - ΣΥΝΕΠΕΙΑ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Address:

CDWAY ...
Σωκράτους 8, 546 35
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Phone:

Τηλ: 2314 067278
Κιν: 6906 770479

Copyright CD-WAY.COM © 2019 CD-WAY.COM / All rights reserved. Powered by Ergman2 vrs: 200105-un© | | Πολιτική Απορρήτου.