• ΠΑΡΑΓΩΓΗ CD/DVD

    ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ CD/DVD (DUPLICATION - REPLICATION)

  • ΕΚΤΥΠΩΣΗ CD/DVD

    ΨΗΦΙΑΚΗ/OFFSET/ΜΕΤΑΞΟΤΥΠΙΑ/ΘΕΡΜΙΚΗ

  • ΕΝΘΕΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

    Digipack, Digifile, Cardwallet...

Σας καλωσορίζουμε στο δικτυακό χώρο της CDWAY

ΠΑΡΑΓΩΓΗ CD/DVD

Παραγωγή αντιτύπων CD/DVD με μέθοδο Replication και Duplication.

CD-R/DVD-R (DUPLICATION)

CD-R/DVD-R  (DUPLICATION)
Η αναπαραγωγή άγραφου οπτικού μέσου (Blank cd-r/dvd-r) γίνεται σε πύργους αντιγραφής με τη μέθοδο Duplication. Αποθηκεύουμε τα δεδομένα από το πηγαίο CD/DVD σε έναν ssd δίσκο και στη συνέχεια μέσω ενός copy controller το αντιγράφουμε (lazer burning) στα υπόλοιπα cd-rs/dvd-rs.. Η μέθοδος Duplication χρησιμοποιείτε για τις μικρες ποσότητες και είναι η πιο γρήγορη και συμφέρουσα λύση.

CD/DVD (REPLICATION)

CD/DVD (REPLICATION)
Το πρώτο βήμα της βιομηχανικής παραγωγής του cd/dvd, είναι η δημιουργία της μήτρας (glass master), από έναν γυάλινο δίσκο με φωτοευαίσθητη στρώση όπου χαράζονται με lazer τα ψηφιακά δεδομένα. Στη συνέχεια επινικελώνεται ο γυάλινος δίσκος και μετά από ηλεκτροδιαμορφωτικές επεξεργασίες παράγεται το stamper (αρνητικό) το οποίο θα ανατυπώσει (σφραγίσει) τα δεδομένα/πληροφορίες στο δισκάκι που θα παραχθεί, το οποίο στην αρχή αποτελείται από πολυκαρβονικό υλικό. Στη συνέχεια επάνω στο 'δισκάκι' ατμοποιείται μία στρώση από αλουμίνιο όπου θα ανακλάται η ακτίνα lazer του cd/dvd player. Τέλος προστίθεται μία λεπτή στρώση λάκας όπου πάνω της θα εκτυπωθεί η ροζέτα/ετικέτα του cd. Η μέθοδος αυτή είναι προτιμότερη, όμως λόγω αρχικού κόστους χρησιμοποιείτε για τις μεγαλύτερες ποσότητες.

SHAPE CD/DVD

SHAPE CD/DVD
Η δημιουργία σχήματος στο cd/dvd γινεται μετά την παραγωγή των cds/dvds, και γίνεται με κοπτικό cnc όπου κόβει ένα ένα κάθε cd/dvd στο σχήμα που το ορίζουμε. Λόγω της κοπής μικραίνει ο όγκος των δεδομένων όπου μπορούμε να αποθηκεύσουμε. Το πιο διαδεδομένο σχήμα είναι αυτό της επαγγελματικής κάρτας.

ΕΚΤΥΠΩΣΗ CD/DVD

Εκτύπωση επάνω στο δισκάκι.

ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ψηφιακή εκτύπωση τετραχρωμίας.

OFFSET ΕΚΤΥΠΩΣΗ

OFFSET ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Για την εκτύπωση CD/DVD μεγάλων τιράζ που έχουν θέμα πρόσωπα ή πολύχρωμες εικόνες προτιμούμε τη μέθοδο OFFSET. Αυτό γίνεται για να πετύχουμε χαμηλότερο κοστολόγιο με τη καλύτερη δυνατή ποιότητα εκτύπωσης.

ΜΕΤΑΞΟΤΥΠΙΑ

ΜΕΤΑΞΟΤΥΠΙΑ
Τη μέθοδο της μεταξοτυπίας τη χρησιμοποιούμε για εκτύπωση ροζέτας που έχει μεγάλη επιφάνεια ενός χρώματος, λογότυπα, κείμενα...

ΘΕΡΜΙΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΘΕΡΜΙΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Θερμική εκτύπωση με ιδιαίτερη ποιότητα

CD-R ΟΨΗΣ ΒΙΝΥΛΛΙΟΥ

CD-R ΟΨΗΣ ΒΙΝΥΛΛΙΟΥ
CD-R που η μπροστινή πλευρά έχει σπείρες όψης βινυλλίου και στο κέντρο εκτυπώσιμη λευκή επιφάνεια. Η πίσω όψη είναι μαύρη.

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΕ ΑΣΗΜΙ ΔΙΣΚΑΚΙ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΕ ΑΣΗΜΙ ΔΙΣΚΑΚΙ
Εκτύπωση σε cd/dvd στην ασημί επιφάνεια που δεν έχει επιστρωθεί η λάκα ή σε εκτυπώσιμο ασημί cd-r/dvd-r. Δίχνει με το ανάλογο γραφιστικό μία εικόνα, ένα λογότυπο ή γράμματα να καθρεφτίζουν.

ΜΕΤΕΚΤΥΠΩΤΙΚΑ

Υπηρεσίες και εφαρμογές

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ CD/DVD

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ CD/DVD
CD-R/DVD-R με αρωματικό βερνίκι που με τη τριβή αρωματίζει, (ποικιλία αρωμάτων).

ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ

ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ
Γυαλιστερό φινίρισμα του cd-r/dvd-r που γίνεται μετά την εκτύπωση της ετικέτας, με επίστρωση από γυαλιστερό βερνικι uv.

ΕΓΧΡΩΜΑ CD-R/DVD-R

ΕΓΧΡΩΜΑ CD-R/DVD-R
Έγχρωμα cd-r/dvd-r, μόνο στην εγγράψιμη επιφάνεια ενώ δεν εκτυπώνονται απευθείας στο δισκάκι. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο αυτοκόλλητο.

ΕΓΧΡΩΜΑ CD-R/DVD-R ΟΨΗΣ ΒΙΝΥΛΛΙΟΥ

ΕΓΧΡΩΜΑ CD-R/DVD-R ΟΨΗΣ ΒΙΝΥΛΛΙΟΥ
Έγχρωμα δισκάκια (ποικιλία αποχρώσεων) με σπείρες όψης βινυλλίου που δεν μπορούν νσ εκτυπωθούν απευθείας στο δισκάκι. Χρησιμοποιούμαι μικρό στρόγγυλο αυτοκόλλητο. Η εγγράψιμη πλευρά είναι diamond..

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ CD-R/DVD-R / MINI CD-R/DVD-R

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ CD-R/DVD-R / MINI CD-R/DVD-R
CD-R και DDV-R σε διάσταση και όψη επαγγελματικής κάρτας με χώρο αποθήκευσης 50mb (cd-r) και 400mb (dvd-r). Εκτυπώνεται επάνω η ίδια μακέτα που χρησιμοποιούμε στην επαγγελματική μας κάρτα και το υλικό που εγγράφεται παίζει σε κάθε drive σταθερού υπολογιστή και στα περισσότερα laptop που έχουν εσωτερικό drive. Τα mini disc 8cm είναι μικρογραφία των κλασσικών διαστάσεων 12cm. δίσκων και έχουν χώρο αποθήκευσης 200mb (cd-r) και 1,4gb (dvd-r). Σχετικά με την αναπαραγωγή τους ισχύει ότι και στη περίπτωση της επαγγελματικής κάρτας cd-r/dvd-r. Υπάρχει η δυνατότητα και για μικρές ποσότητες.
CDWAY
CD/DVD PRODUCTION

ΕΝΘΕΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Εκτύπωση, πλαστικοποίηση, κόψιμο με καλούπι...

CDWAY
ΠΑΡΑΓΩΓΗ CD/DVD, ΕΝΘΕΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
ΠΟΙΟΤΗΤΑ - ΣΥΝΕΠΕΙΑ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Address:

CDWAY ...
Σωκράτους 8, 546 35
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Phone:

+30 2314 067278
+30 6906 770479

Copyright CD-WAY.COM © 2019 CD-WAY.COM / All rights reserved. Powered by Ergman2 vrs: 200105-un© |